28 Ağustos 2015 Cuma

Sevgiliye Yapılacak Sürprizler

Sevgiliye Sürprizler 

Sevgiliye Kahvaltı Sürprizleri

Nutellalı Ekmek 
segiliye-yapılacak-sürprizler-1
Nutella sevmeyen bir sevgili olabilir mi? Cevabınız hayır olsa gerek; çünkü bütün kadınlar ve erkekler nutellaya bayılır. Sevgilinize minicik bir sabah sürprizi için nutellalı ekmek yeter. Unutmayın kahvaltının mutlulukla kesin bir ilgisi vardır.
Kahvaltı Tabağı 
segiliye-yapılacak-sürprizler-2
Sabah Kahvaltısında ekmekleri kızartmak ve renklendirmek ister misiniz? Birde böyle ekmek kızartmayı deneyebilirsin. Küçük sürprizler, sıradanlaşan kahvaltınızı renklendirebilsin diye var.
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-3
Sevgiliniz kavanoz siz de reçeli misiniz? Hayatınızın tadı olan sevgilinizle tatlı dakikalar yaşamak istiyorsanız ihtiyacınız olan şey reçelli ekmek. :)
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-4
Bu sabah yumurtanız rafadan mı yoksa pişmiş mi olsun? Sorusuna cevabınız kalpten olsun. İşte tam da size göre bir yumurta. Haşladığınız yumurtayı bir çubuk yardımıyla bölerek, kesilecek noktaları belirleyip kalbe ulaşabilirsiniz.
0416abc0112ce666047beb0d6a95dfe7
Yağmurlu bir günde pazar kahvaltısı sürprizine ne dersiniz ? Sevgilinizle bir şemsiye altında romantik bir yürüyüş gerçekleştirme fikrine ilaveten güllerle donatmak sevgilinizi mutlu edecektir. Şemsiyenin içini gül yapraklarıyla doldurup buluştuğunuz anda şemsiyenizi açın gülleri üzerine serpiştirin.
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-6
Güneşli günlerde kapalı yerlerde tıkılıp kalmamak, yeşile doymak için güzel bir gün yaşamak size iyi gelecektir. Sevgilinizi pikniğe götürebilir, gün boyu mutluluğunuzla sere serpe uzanabilirsiniz.
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-7
Etrafınızdaki kır çiçekleriyle sevgilinizi taçlandırmayı ihmal etmeyin.
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-8

Sevgiliye Tatlı Sürprizleri 

Çikolata Paketi
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-9
Sevgilinizin sevdiği çikolataları paketleyip kucak dolusu bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgiliniz çocuklar gibi mutlu olacak, tatlıya doyacak. :)
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-11
Sevgilinizin tatlı tabaklarını süsleyerek, ellerinizle bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bu tatlı keyfini unutamayacaksınız.
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-10
Sevgiliniz dondurmayı çok seviyor ya da keklere hayır diyemiyorsa, damak tadına uygun tatlıyı renklendirecek el yapımı sürprizlere bayılacak.

Sevgiliye Özel Gün Sürprizleri 

Eğlenceli Doğum Günü Kutlaması 
Sevgiliniz için eğlenceli bir yüz boyama tekniğiyle doğum günü kutlamasına ne dersiniz?
Farklı Doğum Günü Sürprizi
Sevgilinize, şarkılar eşliğinde bol sevgi mesajı yüklü bir video hazırlayabilirsiniz.
Sevgiliye Evlilik Teklifi Sürprizi
Sevgilinizle hayatınızı birleştirmek için birden çok sebebiniz var; ancak teklif için bahaneye ihtiyacınız da var. Güzel bir bahane yaratarak sevgilinizle mutlu bir başlangıç yapabilirsiniz. :)
Sevgili Kartları 
Sevgilinizle geçirdiğiniz anları kartlara resmederek, zamanın sevginiz karşısında nasılda önemsiz olduğunu gösterebilirsiniz.
Sevgiliye Mektup Sürprizi
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-11
Sevgilinizle geçirdiğiniz zamanı hikayeleştirerek, duygularınızı anlatabilirsiniz. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz varsa mektuplar sevgilinizi bir hayli mutlu edecektir. Mektup, insanların birbirine sarılma şeklidir. Aynı hikayeye aynı anda dokunmaktır.
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-12
Sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye, beklemediği anda duygularınızı tüm saflığıyla dile getirmektir.
 Sevgiliye Balon Sürprizi
Sevgilinizi kırmış ya da üzmüş olabilirsiniz. Sevgilinizi şaşırtacak bir sürprizle özür dileyebilirsiniz. Aşk, her şeyi affeder mi? Elbette affedebilir.
Balonda Sürpriz Evlilik Teklifi 
Balonlar aldığınız sevgilinize bambaşka bir balon sürprizine ne dersiniz? Sevgilinizle çıktığınız seyahate evlilik teklifi damgasını vuracak.
Aşk Günlüğü Sürprizi
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-13
Sevgiliniz için bir günlük tutarak, sevgilinizi şaşırtacak bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgilinize duygu devinimi yaşatmak istiyorsanız denemelisiniz.
Saatleri Ayarlanmış Sürpriz
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-15
Beraber olduğunuz insanı saatlere kurulan bir sürprizle mutlu etmek ister misiniz? Sevgiliniz için sistematik bir sürpriz kurgusu yapabilirsiniz. Mesela sevgilinizi bir notla yönlendirerek sonuca ulaştıracak heyecanlı bir sürpriz yapabilirsiniz.
Fotoğraf Karelerinden Sürpriz
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-16
Paylaştığınız iyi ve kötü günlerin her biri kendi içinde özeldir. İlişkinize anlam katan anları, fotoğraf kareleriyle birleştirebilirsiniz. Sevginizin her zaman sizi güçlü kıldığını bir kez daha anımsayacaksınız.
sevgiliye-yapılacak-sürprizler-son
Sevgilinize sıkı sıkıya sarılmak ve onu ne kadar sevdiğinizi dile getirmeyi ihmal etmeyin. Sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye ”zaman” yapabileceğiniz en güzel sürpriz ”günbegün sevmek” olacaktır. Mutlu adımlar, hayatınıza ritim tutsun… Mutluluklar!

1 yorum:

  1. Best Online Slots by Rival Games - Dr. Madden
    Rival Games is a 영주 출장안마 brand new video slots game 안동 출장마사지 development studio that specializes in 군산 출장샵 developing 부산광역 출장샵 innovative, high quality online video 동두천 출장샵 slots, ‎Top Casino Games · ‎Games

    YanıtlaSil