3 Ekim 2014 Cuma

Sevgiliye hediyeler


Herkes gibi sizde sevgilinize eşsiz ve özel bir hediye almak istersiniz. Çünkü hediye sayesinde kendini mutlu etmesi, sizin için her şeye değer. Sevgilinize hediye almak için bir nedeniniz olabileceği gibi neden sizde hediye alabilirsiniz. Sevgilinize hediye almaya karar verdikten sonra sizi en çok yoran kısım. Acaba ne hediye alsam? ,Sevgiliye ne hediye alınır? Gibi sorular kafanızda uçuşur. İşte bu noktada biz sevgiliyehediyeler.net olarak devreye giriyoruz ve size sevgilinize alabileceğiniz hediye fikirlerini sunuyoruz. Site site dolaşarak hediye arama derdinize son veriyoruz. İşte sizin için sevgilinize alabileceğiniz hediyeleri seçtik. 


1.Aşk kupaları


aşk kupaları

Sevgiliniz ile size özel birbirini tamamlayan kupalar.Bu bizce sevgilinize verebileceğiniz çok güzel hediyelerden birisi.Bu hediye ile "birbirimizi tamamlıyoruz" mesajını verebilirsiniz.







2. Anahtar ve kalpten oluşan çift kolyesi


çift kolyesi



Çiftler için anahtar ve kalpten oluşan tatlı bir kolye. O benim kalbimin kilidini açabilir mesajını veriyor.Kadınsı pembe örgü puantiyeli kurdele ile dekore edilmiş.Erkek için anahtar uzun zincir ile dekore edilmiş. Çiftler için kaçırılmayacak bir hediye.






3.Birbirini tamamlayan gümüş yüzükler



birbirini tamamlayan gümüş yüzükler


Gümüşten yapılmış birbirini tamamlayan bu yüzükler.Özel birisi için tercih edilecek en güzel hediyelerden birisi.








4.Dilek feneri


dilek feneri

Artık dileklerinizin kabul olması çok kolay olacak çünkü elinizin altında her an uçmaya hazır bir yıldızının yani dilek feneriniz olacak! İster sevgilinizle en romantik anda bir tane uçurarak geleceğe dair en güzel dileklerinizi dileyin isterseniz de yakın arkadaşlarınızla dilek fenerleri uçurarak bol bol dilekler dileyin. Artık dilek dilemek için illa ki bir yıldızın kaymasını beklemek zorunda kalmayacaksınız.






5.Antik deri kol saati

antik kol saati




Bayan sevgiliye alabileceğiniz yıldız modlu antik kol saati.Bilik şeklide de kullanılabilir.Sevgilinizin kolunda gayet şık duracaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder