3 Ağustos 2015 Pazartesi

Romantik El Yapımı Doğum Günü Hediyeleri

Yapacağınız doğum günü sürprizinin size özgün olmasını istiyorsanız, kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz bu hediye fikirlerimizden faydalanabilirsiniz. Sizden daima romantik biri olmanızı isteyen sevgilinizin bu isteğine en güzel cevabı vermeye ne dersiniz? Romantikliğinizi konuşturabileceğiniz bu doğum günü hediyesi seçenekleri sayesinde siz de yılın en romantik insanı olabilirsiniz. Eee “yılın romantiği” ilan edilmek de emek istiyor. O zaman marifetlerinizi konuşturmak için bir yerden başlamanızda fayda var. İşte sizin için seçtiğimiz el yapımı doğum günü hediyesi fikirleri…

Aşk Kokan Doğum Günü Hediyesi Önerileri

Parçadan Bütüne Romantik Tablolar
en-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-1

Kelebeklerden hoşlananların kalbine taht kuracak bir hediye fikriyle karşınızdayız. Minik kelebeklerin birleşimiyle kocaman bir kalbe dönüşen bu romantik tabloları isterseniz renkli kartonlarla isterseniz de kurdele ile yapabilirsiniz.

Aşk Kokan El Yapımı Mumluklar

en-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-2

Romantik masaların olmazsa olmazı tahmin edersiniz ki mumlardır. Ahşaptan, şık bardaklardan ve çiçeklerden faydalanarak ortaya çıkarabileceğiniz bu şirin mumluklar sevgilinizin kalbine dokunacak.

El Yapımı Romantik Harfleren-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-3

Yapacağınız hediyenin sadece sevgilinize özgü olmasını istiyorsanız, sevgilinize isminin baş harfinden oluşacak bu şık çalışmalardan yapabilirsiniz. Harfleri isterseniz renkli iplerle isterseniz de sevgilinizle çekildiğiniz fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz.

Pastel Boya ile Aşkınızı Sanata Dönüştürün
en-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-4

Pastel boyaların bir gün sizi romantik biri yapacağı hiç aklınıza gelir miydi? Kurutma makinesi yardımıyla eriteceğiniz pastel boyalarla ortaya bir şaheser çıkarmaya hazır olun!

Romantik Hediye Paketleri

en-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-5

Sevgilinize alacağınız hediye hazır fakat hediyenizi nasıl bir hediye paketiyle sunacağınız konusunda kararsız kaldıysanız, kendi ellerinizle yapabileceğiniz bu hediye paketlerini çok seveceğinizi düşünüyoruz.

Aşk Dolu Kupa Bardaklar

en-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-6

Çizim yeteneğine güvenenlere hitap eden bir doğum günü hediyesi fikriyle karşınızdayız. Bu fikirlerden ilham alarak ortaya çok şirin tasarımlar çıkarabilirsiniz. Ya da “Çizim yeteneğim iyi değil” diyorsanız, aşağıdaki butona tıklayarak kupa bardakları hazır olarak satın alabilirsiniz.


Romantik ve Lezzetli İkramlar

en-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-7

Eşinize doğum günü sürprizi olarak enfes bir sofra hazırlama fikrini de göz ardı etmeyin. Aşk kokan bu çalışmalardan her aşık etkilenir.

Kalpli Kağıt Katlama Yöntemleri

en-romantik-el-yapimi-dogum-gunu-hediyeleri-8

Sevgiliniz için en romantik cümlelerinizi yazabileceğiniz şirin not kağıtlarına ihtiyacınız varsa, aşk temalı bu kağıt katlama yöntemlerine de ihtiyacınız olacak demektir.

1 yorum:

  1. How do you get 50% of your initial deposit plus 50% of
    The initial deposit is £10 for the first deposit 카지노 and 40% of your first deposit plus 50% of your first bonus Max Bonus Bets: £30Min Odds: 1.50Total Bonus: £30 Rating: 5 · ‎2 reviews

    YanıtlaSil