24 Aralık 2014 Çarşamba

Erkeklere Yılbaşı Hediyeleri

Malumunuz yılbaşı yaklaşıyor. Sevgiliye, abiye, kardeşe, babaya, arkadaşa hediye almak istiyorsunuz. Ama ne hediye alacağınızı bilmiyorsunuz. Muhtemelen bu sayfaya da ne hediye alsam?  Diye araştırırken geldiniz. Şimdi biraz rahat olun olay bizde. Sizlere 2015 yılbaşı için erkelere alınabilecek hediye önerilerimizi sunuyoruz. Sizlerin de aklına gelen hediye önerisi varsa en alta yorum yazarak iletebilirsiniz. Yazıya ekleriz faydanız kodunmuş olur. Bu yazımızda da sevgiliye alınacak hediye önerilerimiz var. :) Neyse yine çok konuştum önerilere geçelim…


1.   Kişiliğini yansıtacak farklı bir tarz kravat  






Resimdeki gibi farklı bir kravat olsun. Bu kravatın üzerinde müzik notaları yer alıyor. Müzisyen kişilikli beyler için çok güzel bir aksesuar. En ciddi kıyafetler için bile çok şık duracağına eminim.








2.Kişiye özel resimli çakmak 





Hediye edeceğiniz kişi sigara içiyorsa veya çakmak kullanıyorsa bu hediye tam onlara göre. Çakmağın üzerine logo ve yazılar ile sevdiklerinize özel hale getirerek unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Kullandıkça sizi hatırlar demedi demeyin. 








3.Tarzını yansıtan saat



Bildiğiniz gibi erkeklerin çoğunun tek kullandığı aksesuar saattir. O yüzden erkeklere saat hediye etmek kullanışlı olacaktır.
Resimdeki çok farklı bir saattir. Geçmiş ve gelecek arasında kaybolma hissini ortaya koyan bir tasarımdır bana göre. Hem dijital formatta hem de analog formatta okunuyor .Paslanmaz çelikten oluşuyor ve 100m derinlikte su geçirmeme özelliği var. Kısacası bunu tasarlayan adamın gözleri kör oldu dedirten bir ürün :)




4. Eldiven




Bu soğuk günlerde erkeklere alınabilecek en güzel hediyelerden birisi eldivendir. İstediğiniz tarzda ister deri, ister örme vs özellikte eldiven alabilirsiniz. 







5. Bere






Erkeklere alınabilecek hediyelerden biriside beredir.  Bir dünya model var. Artık hangisini arzu ederseniz onu alabilirsiniz.











6. Atkı





 Atkı erkekler için özel bir hediyedir. Yapabiliyorsanız KENDİNİZ ÖRÜN bunun değeri kat ve kat fazladır. Zamane kızlarımızda bu yetenek kalmadı ama olsun. Kıyıda köşede vardır diye umuyorum.









Yeni öneriler geldikçe yazıya ekliyoruz. Aklınızda bir şeyler varsa yorum olarak yazmanızı rica edeceğim. 

0 yorum:

Yorum Gönder