28 Ağustos 2015 Cuma

Sevgiliye Özel İlginç Hediye Alternatifleri

Siz de sevgilinize hediye almak için özel günleri beklemeyen, her an sürprizlerle dolu olan biriyseniz “Ne hediye alacağım ben şimdi” gibi kararsızlık cümlelerini sıklıkla kuruyor olmalısınız. Artık vereceğiniz hediyelerin akla hayale gelmeyen farklılıkta olmasını istiyorsanız  görenleri şaşkına çevirebilecek ilginçliğe sahip bu hediye alternatiflerimizle tanışmaya hazır olun!

Sevgiliniz İçin Aşk Dolu İlginç Hediyeler 

Love Matter – Aşk Ölçer
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-1
İçerisindeki sıvı, vücut ısınızın durumuna göre alçalıp yükselen bu aşk ölçer, sevgilinizle romantik dakikalar geçirebilmeniz için size destek olmaya geliyor. Seni seviyorum demek emin olun daha önce bu kadar heyecan verici ve eğlenceli olmadı.
130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-2
İçindeki çocuğu kaybetmeyenlere özel romantik mi romantik bir fikirle daha karşınızdayız. 130 parça puzzle’ye sevgilinizle çekildiğiniz en güzel fotoğrafınızı bastırmaya ne dersiniz? Puzzle şık kalpli kutusunun içerisinde parçalanmış olarak tarafınıza gönderilmektedir.

Kişiye Özel Şişede Mesaj
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-3
Marijinal ve romantik bir hediyeye siz olsanız hayır diyebilir misiniz? Oldukça orijinal olan şişede mesaj ürünü, içerisindeki kırmızı kağıda dilediğiniz romantik mesajı yazdırdığınızda çok daha anlamlı olacak.

Aşk Tapusu – Kalbimin Tapu Senedi
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-4
Sevgilinize, onu ne kadar çok sahiplendiğinizi göstermenin en farklı yöntemi karşınızda! Kalbimin tapu senedi sertifikası üzerindeki metinleri değiştirebiliyorsunuz. Aşk tapusu, siyah çerçevesi ile birlikte gönderilmektedir.

Kişiye Özel Aşkıbiyotik
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-5
Şimdiye kadar eşi benzerine rastlanmamış, sevgiliniz gördüğü zaman onu şaşırtacak bir sürpriz yapmak istiyorsanız, içerisinde draje çikolatalar ve kişiye özel prospektüs bulunan bu aşkıbiyotik tam sizlik!

Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-6
Üzerine sevgilinizin ismiyle, kendi isminizin baş harflerini yazdırabileceğiniz bu kitap ayracına bir de fotoğrafınızı bastırabiliyorsunuz. Kitap ayracının romantik olamayacağını da kim söylemiş :)

Kişiye Özel Sonsuzluk 2’li Yastık Seti
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-7
Romantiklik, sevgi sözcüğü temalı her şeyi içerir. Sevgilinize onu sonsuza kadar seveceğinizi söylemenin ilginç bir yolunu arıyorsanız kişiye özel sonsuzluk 2’li yastık isabetli bir seçim olacak. Yastık üzerindeki isim ve tarih bilgilerini istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscarı
sevgiliye-ozel-ilginc-hediye-alternatifleri-8
Yılın en iyisi sevgilisi olmayı hak eden sevgilinizi hiç beklemediği bir şekilde ödüllendirebilirsiniz. Plakasındaki yazıyı istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz kalpli sevgili oscarı romantik kimliğinizi de gözler önüne serecek.

1 yorum:

  1. WinStarz Casino Review: 100% up to $10000 Match Bonus
    If I were 토토카지노사이트 to choose the brand new offer, 007카지노사이트 I would offer up $10000 match bonus and claim it instantly! And if you are a winner, then the bonus is worth

    YanıtlaSil